Covid-19 en bunkerwerkzaamheden


Zoals we allemaal weten hebben we te maken met een virus wat niet alleen gevaarlijk kan zijn voor personen maar ook bedrijven in de problemen kan helpen door uitval van personeel.


Eén besmet bemanningslid aan boord heeft als gevolgd dat de gehele bemanning van boord moet. Het zal niet meevallen om dit op te vangen in deze vreemde periode.


Omdat personeel van bunkerschepen in contact komt met bemanningsleden werkzaam op zeeschepen is het raadzaam om het risico tot een minimum te beperken. Document afhandeling zoveel mogelijk via mail draagt bij aan de opgestelde voorschriften om zo documenten die heen en weer gaan "virusvrij" te houden. Zo wordt de kans op besmetting verder gereduceerd.

De tools zijn aanwezig, waarom dit niet gebruiken om zo bemanning, bedrijf, klant en jezelf beter te beschermen tegen infectie en bijkomende gevolgen? Zo kunnen we alemaal op een verantwoorde manier door.

 

covid -9 infographic

 

De infographic in pdf formaat voor diegene die er interesse in hebben is te downloaden via de downloadbutton hieronder. Het kan misschien van toepassing zijn.

 

Infographic bunkering pdf

 

Work & Stay Safe all!